menu GSK logo

Parodontax® zubna pasta sprečava krvarenje desni

Parodontax® zubna pasta sprečava krvarenje desni

Zdrave desni ne krvare, tako da ako primetite krv prilikom pranja zuba ili čišćenja koncem, to može biti simptom bolesti desni. Ako ga ne lečite, problem može postati ozbiljniji i prouzrokovati zadah iz usta, crvene ili otečene desni, povlačenje desni, pa čak i gubitak zuba.

Zbog toga je neophodno da preduzmete konkretne korake povodom krvarenja desni.

Fizičkim uklanjanjem nagomilanih bakterija plaka duž linije desni, parodontax® pasta za zube pomaže u stvaranju čvrste veze između desni i zuba, čineći je 4x efikasnijom od obične zube paste u uklanjanju glavnog uzroka krvarenja desni. Kada je koristite dva puta dnevno, klinički dokazano pomaže u sprečavanju krvarenja desni.

Fizičkim uklanjanjem nagomilanih bakterija plaka duž linije desni, parodontax® pasta za zube pomaže u stvaranju čvrste veze između desni i zuba, čineći je 4x efikasnijom od obične zube paste u uklanjanju uzroka krvarenja desni. Kada je koristite dva puta dnevno, klinički dokazano sprečava krvarenje desni.

parodontax® zubna pasta sadrži najmanje 1400ppm fluorida*, natrijum-bikarobnat kako bi pomogla u uklanjanju plaka i održavanju čistoće usta, kao i kombinaciju biljnih ekstrakata koja joj daje jedinstveni ukus. Možda će vam biti potrebno neko vreme da se naviknete na ukus, ali većina ljudi se brzo navikne na njega i nakon toga uživa u osećaju čistoće koji pruža. Svakodnevnim korišćenjem, ona održava zdravlje zuba, čvrstoću zuba i svež dah.

parodontax® zubna pasta je dostupna u pet varijanti, uključujući Classic, Fluoride, Ultra Clean, Whitening i Extra Fresh, tako da možete da izaberete onu koja vama najviše odgovara.
Upotpunite vašu svakodnevnu negu uz parodontax® tečnost za ispiranje usta i parodontax® četkicu za zube.

* Izuzetak je parodontax® Fluoride Free

parodontax® Fluoride zubna pasta
parodontax® Fluoride zubna pasta je specijalno formulisana tako da pomaže u sprečavanju krvarenja desni, održavajući zdravlje desni, čvrstinu zuba i svež dah.

parodontax® Ultra Clean
paradontax® Ultra Clean zubna pasta uklanja bakterije koji čvrstinu zuba i ostavlja svež ukus u ustima.

parodontax® Whitening
parodontax® Whitening zubna pasta nežno čisti fleke sa vaših zuba kako bi povratio njihovu prirodnu belinu, pri čemu takođe pomaže u sprečavanju krvarenja desni.

parodontax® Extra Fresh
parodontax® Extra Fresh zubna pasta pomaže u sprečavanju krvarenja desni, pri čemu stvara dugotrajan osećaj svežine u ustima.

parodontax® Classic
parodontax® Classic zubna pasta ne sadrži fluorid ali i dalje pomaže u uklanjanju bakterija koje mogu prouzrokovati krvarenje desni, i na taj način održava zdravlje desni i svež dah.

Uputstvo za korišćenje:
Perite zube dva puta dnevno, ali ne više od tri puta dnevno, svedite gutanje paste na minimum i ispljunite. Ako dođe do pojave iritacije, prekinite sa upotrebom. Nije pogodno za decu mlađu od 12 godina. Držite van domašaja dece. Ako konstantno koristite paradontax® Classic zubnu pastu molimo vas da se konsultujete sa stomatologom.
*Ova tvrdnja se ne odnosi na parodontax® Whitening zubnu pastu