menu GSK logo

parodontax® tečnost za ispiranje usta sprečava pojavu problema sa desnima

parodontax® tečnost za ispiranje usta sprečava pojavu problema sa desnima

Problemi sa desnima se mogu ispoljiti kada se plak nagomilava na, oko i između vaših zuba. Ako ga ne uklonite tokom pranja zuba, on može izazvati bolest desni.

parodontax® tečnost za ispiranje usta ima specijalnu formulaciju koja sprečava pojavu problema sa desnima, kada se koristi uz pranje zuba dva puta dnevno. Ona klinički dokazano uklanja bakterije plaka i sprečava dalje nagomilavanje.

Ona takođe ne sadrži alkohol, ali sadrži fluorid, tako da je možete koristiti svakodnevno i tako sačuvati zdravlje vaših desni i održati svež dah.

Ispirajte usta sa 10ml parodontax® tečnosti za ispiranje usta jedan minut, a zatim ispljunite. Nikako ne gutajte tečnost i ne ispirajte vodom. Upotpunite vašu oralnu negu sa parodontax® Fluoride zubnom pastom i parodontax® četkicom za zube kako biste održali zdravlje vaših zuba i desni.

parodontax® tečnost za ispiranje usta nije pogodna za decu mlađu od 12 godina. Ako dođe do pojave iritacije, odmah prekinite sa korišćenjem i konsultujte se sa medicinskim stručnjakom ako osetite svrab, otok u ustima ili na licu, ili imate poteškoća sa disanjem.